Connect with us

Magyar foci

Overtime – Ez már élet-halál harc!

Hétvégén itt a HFL rájátszása, így mind a négy még talpon lévő csapat élet-halál harcra készül! Vendégünk az Eger Heros védőkoordinátora, Veszeli Gábor volt, akit természetesen az egri import játékosok helyzetéről kérdeztünk először, majd a két elődöntőt harangoztuk be. Az adás vége felé szó esett friss “játékos-élményünkről” is, azaz hogy mennyire teljesítettünk jól a Budapest Eagles edzésén.

 

 

Természetesen a játékos kedvűeknek is érdemes meghallgatni a podcastet, hiszen ha helyesen válaszoltok Szarka Andris kérdésére, kkor egyrészt jegyet kaptok a HFL-döntőre, másrészt találkozhattok Meskó Zolival is! Most ráadásul dupla nyereményjátékunk van, hiszen a DIV1 döntőre is sorsolunk jegyet, méghozzá a VIP szektorba, illetve ezzel együtt egy-egy New Era sapka is gazdára talál!

 

Az adást szokás szerint hallgathatjátok itt az oldalon, az iTunes csatornánkon, a Digi Sport oldalán hamarosan videós formában is, illetve IDE kattintva jobb klikkel és a mentés másként opciót választva le is tölthetitek és magatokkal vihetitek.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!