Connect with us

Hír

Peters beadta a derekát, átstrukturálná a szerződését

Nagy kő eshet le a Philadelphia Eagle szurkolóinak szívéről, hiszen csapatuk egyik meghatározó játékosa, Jason Peters nagy huzavona után úgy tűnik beadta a derekát, és kész átdolgozni a szerződését. Elmondása szerint a célja egyszerű:

 

 

Itt akarok visszavonulni, ezért egy karrierem végéig tartó szerződést szeretnék, nem minden évben faragni a szerződésemből egy kicsit.

 

A felek köztes megoldást keresnek, ami egy módon érhető el: Peters elenged a fizetéséből, cserébe azt átírják garantált tartalomra. A 35 éves klasszis 2017-ben $11,7 millióval, 2018-ban pedig $11,25 millióval terhelné az Eagles fizetési keretét, az alapfizetése pedig $10,45 millió illetve $10 millió lenne ezekben az években. Ezek az összegek egyébként a többi LT fizetést tekintve ajándéknak tűnhetnek, csak nem annak az Eaglesnek, akik csehül állnak a költőpénzzel. Bár minden évben előjön, hogy Peterst majd kivágják, eszük ágában sincs ezt tenni, és megtartanák a bivalyerős támadófalat Carson Wentz előtt. Peters vélhetően a szerződéses mizériája miatt nem jelent meg a nem kötelező edzéseken.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!