Connect with us

Hír

Quessenberry visszatérése a vártnál jobban halad

Minden offseason során megjelennek egy csomó játékos nyilatkozatai arról, hogy mennyire küzd a csapatba kerülésért, mennyire fűti a bizonyítási vágy, ha a posztjára hoznak egy új játékost, vagy éppenséggel panaszkodnak, mert távozni szeretnének. Ezeknek a játékosoknak életük a foci, viszont némelyiküknek tényleg az élete forog kockán, és nem a karrierje. Ilyen volt a Texans támadó falembere is, aki a rákból felgyógyulva visszatért az edzőpályára.

 

 

David Quessenberry 2013-ban került be a ligába, amikor a 6. körben draftolta őt a Texans, de az alapszakasz kezdete után egy sérülés miatt a teljes szezont kihagyta, ám nem gondolta volna, hogy nem ez lesz a legnagyobb problémája az életben. A 2014-es szezonra készülve kimerültségre panaszkodott az egyik OTA edzésen, majd köhögőrohama lett. A Texans azonnal kivizsgáltatta őt egy kórházban, és ott értesült a szomorú hírről, hogy limfómája van. Hosszú hetek, hónapok, évek szenvedése és küzdelme után azonban ő került ki győztesen a betegségből, és idén edzésre jelentkezett a Texans edzőtáborában.

 

Sokkal rosszabb visszatérésre számítottam, hiszen 3 éve voltam utoljára edzésen. Szerencsére azonban nem léptek fel komplikációk, végigcsináltam a gyakorlatokat. Remélem most már minden rendeződik majd, és mielőbb visszakerülök az NFL körforgásába, erről az álomról ugyanis még nem mondtam le!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!