Connect with us

Hír

Richardson le akarja taszítani Bradyt a trónról

Sheldon Richardsonnak és a Jetsnek nem sok öröme volt az utóbbi években a Patriots és Brady ellen. Az elmúlt négy év folyamán mindössze két találkozót sikerült megnyerniük és hatszor kaptak ki a riválistól. Richardsonnak ez érthető módon nem tetszik és nem nyugszik, amíg valamelyikük visszavonulása előtt ezen nem tud fordítani.

 

 

„Megmondtam neki, hogy addig ne vonuljon vissza, amíg meg nem vertem. Ő csak nevetett és lesétált a pályáról. Megtiszteltetés játszani ellene, tudnia kell, hogy én a nyomában leszek és azt is, hogy addig nem nyugszok, amíg le nem lökjük a trónról.”

 

Brady még további 3-4 évig biztosan focizni akar, ezzel elvileg elegendő időt biztosít Richardson számára, ám a Jets minden eddiginél reménytelenebbnek tűnik, így nem lesz könnyű dolga a kiváló védőnek. Az évi két találkozás annyiban segíthet számára, hogy a Patriots sokszor már bebiztosítja győzelmét az utolsó fordulókra, így a Jets elleni meccsekre már nem kell feltétlenül összpontosítaniuk. Persze ezek ideiglenes győzelmek és aligha hiszem, hogy Richardson beérné ennyivel.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!