Connect with us

Hír

Rodgers: Engem megbecsülnek a Packersnél

Amióta rohamosan elkezdtek nőni a játékosok bérei a ligában, nincs olyan offseason, ahol ne kerülne elő Aaron Rodgers szerződése. Korábban sokáig ő volt a legjobban fizetett irányító (és játékos) a ligában, de az idei évben 4 játékos is jobban kereshet nála az átlagfizetések alapján, igaz, ebből az egyik franchise tag, két másik pedig Brees és Flacco folyamatosan tolódott szerződése. Viszont hamarosan több irányító is új szerződés elé néz, így könnyen hátrébb csúszhat Rodgers a képzeletbeli ranglétrán.

 

 

Mike Glennon érthetetlenül nagy szerződése után megkérdezték Rodgerst a saját szerződéséről, hogy jogosnak érzi-e, hogy amíg az árak így elszálltak, az ő fizetése már jó ideje változatlan. Erre a kérdésre válaszolt alább:

 

Ez a téma minden évben előkerül, de ez nem rám, hanem az ügynökömre tartozik, aki egyben fantasztikus munkát végez. Őt jobban foglalkoztatja ez a kérdéskör, ami mindig előjön az egyre növekvő salary cap miatt, de nem érzem, hogy panaszkodnom kellene. Tudom, hogy megbecsülnek a Packersnél, ezért is kaptam anno a legjobb fizetést, és majd ha eljön az ideje, akkor ismét kaphatok egy új szerződést, de azt ki kell érdemelni. Nincs értelme az asztalt csapkodva követelőznöm, nagyszerű pénzügyi szakemberek dolgoznak a csapatnál, akik megfelelően értékelték azt, amit a csapatért teszek már hosszú ideje, ennek tükrében például nem kell attól félnem, hogy csökkenteni kell a béremet, hogy beférjen a fizetési plafon alá.

 

Jelenleg Andrew Luck tavaly júniusban kötött 5 éves, $122,97 milliós szerződése a csúcs a maga $24,594 milliós éves átlagával, rajta kívül Joe Flacco ($24,25M), Kirk Cousins ($23,943M, franchise tag) és Drew Brees ($22,133M) előzi meg Rodgers jelenlegi $22 milliós éves átlagát. És ez hamarosan változhat, amikor Matthew Stafford és Derek Carr is új szerződés elé néz, ésKirk Cousins sem apróért fogja megkötni új szerződését, akármelyik csapat teszi az orra alá.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!