Connect with us

Hír

Sheldon Richardson a Jetsben akar maradni

Gyakorlatilag már csak a defensive end Sheldon Richardson maradt a sokat kereső  – kvázi – veteránok közül a csapatban. Pedig róla se lehetett mást hallani, minthogy elcserélné a csapat. Nem is lenne butaság, hisz hiába tehetséges, nincs már posztja a Jetsben, meg amúgy neki is csak jót tehetne a váltás. Ő azonban maradna:

 

Gyűlölök veszíteni. Viszont itt draftoltak, itt kezdődött minden, én pedig itt akarok maradni, itt akarom befejezni. Csak így tudok erre gondolni.

 

 

A 26 éves Richardson a 2013-as draft 1/13-asa volt és Leonard Williams érkezéséig brutális párost alkotott Mo Wilkersonnal. Azonban Williams még nála is jobb, így Richardson gyakran kénytelen volt OLB-t játszani, mindezt 133 kilós létére, ami a teljesítményén is meglátszott. 2014-ben és 2015-ben 27 meccsen 13 sacket szerzett, míg tavaly 15 meccsen mindössze másfelet, ráadásul Wilkerson gigaszerződést kapott tavaly, Williams pedig még újonc szerződését tapossa, nem sok értelme lenne őt marasztalni. Arról nem is beszélve, hogy jövőre biztos nem veteránminimumért akar majd játszani.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!