Connect with us

Hír

Stafford: mit érdekel engem a többi irányító szerződése

Sokan arra várnak, hogy megtörjön a jég, és valaki a három nagy irányítónév közül – Matt Stafford, Derek Carr, Kirk Cousins – megkapja a nagy szerződést, ami beindítaná a bulit. Carr korábban már kifejtette, hogy ő csak az edzőtáborig hajlandó a szerződésével foglalkozni, aztán pedig már csak a szezon után, a franchise taget kapó Cousinsnak pedig július 15-ig van ideje őj kontraktust aláírni. Staffordot sem valamilyen határidő, sem pedig a másik két srác nem bosszantja:

 

Egyáltalán nem aggódok amiatt, amit azok a srácok csinálnak. Engem csak az érdekel, hogy minél jobb legyek. Ennyit tudok mondani. Azért vagyok itt, hogy játsszak és segítsek a csapatnak nyerni. Őszintén, az egyetlen alkalom, amikor a szerződésemről beszélek akkor van, amikor ti kérdeztek róla.

 

 

Staffordnak – már amennyiben szezon közben ez nem zavarja – nincs oka a sietségre. Egész biztosan meg lesz fizetve, és minél később, vélhetően annál nagyobb összeget kap. Ugyanakkor többször jelezte, hogy nem akar ő minden áron a legjobban kereső irányító lenni, ami jelenleg nagyjából 25 millió dollárt jelentene évente. Majd kiderül, hogy tényleg így van-e.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!