Connect with us

Hír

Suh Hall of Famer akar lenni

Ndamukong Suh a liga egyik, ha nem a legjobb defensive tackle-je. Hét éve van a ligában, mióta a Lions 1/2-esként megszerezte: azóta öt Pro Bowl és hat All Pro tagság (négy első, két második csapatos) jött össze neki, és eddigi játéka alapján semmi nem mutat arra, hogy ez a remek tendencia megszakadna. Ő maga is úgy gondolja, hogy Hall of Fame lehet a kaland vége:

 

Hazudnék, ha azt mondanám, nem szeretnék az lenni. Mindenki erre gondol és nagyon szeretnék ennek a része lenne. Persze fiatal vagyok még, szóval rengeteg munka áll még előttem. Szeretnék olyan lenni, mint Reggie White vagy Warren Sapp, akik megváltoztatták azt, hogy is kell a posztjukon játszani.

 

 

A legutolsó defensive tackle, aki Hall of Fame lett pont Sapp, aki 13 évig játszott, karrierje során pedig 96,5 sacket gyűjtött össze, hétszeres Pro Bowler és hatszoros All Pro (négy első, két második csapatos) volt. Az All Pro tagság már Suhnak meg van, a Pro Bowlhoz sem kell sok, viszont sackek terén van még hová fejlődnie (47), még ha nem is ez az elsődleges feladata. Minden esetre ha így folytatja és esetleg egy Super Bowl is összejön, akkor nem kérdés, hogy helye lenne a legjobbak között, elég csak a tavaly előtti teljesítményére gondolni, amikor például egymaga szétkapta a Cowboys elit támadófalát a rájátszásban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!