Connect with us

Hír

Tom Brady az MVP favorit

17 év alatt Tom Bradynek több Super Bowlja van, mint MVP címe. Nem is kevéssel. Míg előbbiből öt, utóbbiból csak kettő. Ez persze aligha bosszantja, bár most, hogy sokkal többet elért már, mint amiről egy játékos csak álmodhat, akár rá is mehet a harmadik MVP címére. Legalábbis a fogadóirodák ezt gondolják.

 

 

Brady MVP címe jelenleg négyszeres pénzt fizet a fogadóirodáknál. Utána jön a szintén kétszeres MVP Aaron Rodgers, az ő MVP címe hétszeres szorzót ér, és a harmadik helyre is egy QB futott be, mégpedig az újdonsült milliomos Derek Carra kilencszeres szorzóval.

 

Érdekes módon Jameis Winston, akitől sokan bomba évet várnak, és akinek van egy Mike Evans, DeSean Jackson, Cameron Brate, O.J. Howard fémjelezte elkapóbrigádja, csak 66 szoros szorzóval büszkélkedhet, miközben Eli Manning például 50-szeres szorzóval bír. Sőt, Antonio Brown is 50-szeres pénzt ér, pedig elkapó még soha nem volt MVP. Sőt, Sam Bradfordnál is ez a szám, ami azért vicces.

 

A védőknél egyébként JJ Watt és Khalil Mack van a csúcson, az MVP címük 66-szoros pénzt fizetne. A többi játékos szorzóit mondjuk itt lehet megnézni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!