Connect with us

Hír

Trai Turner a Panthers pénztárcáját teszteli

A Carolina Panthers elkezdte a tárgyalásokat a jobboldali guard Trai Turnerrel. A remek játékos minden meccsen játszott az utóbbi két évben, mindkétszer Pro Bowler lett, ráadásul még csak idén lesz 24 éves.

 

 

Kevin Zeitler, Joel Bitonio, David DeCastro, Kelechi Osemele, Kyle Long – azok a guardok, akik 10 millió dollár fölött keresnek. A többiek, mind Larry Warford, Ronald Leary vagy TJ Lang 9-9,5 millió dollárt tesznek zsebre. Így hát a Panthersnek nagyon mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha hosszú távon magához akarja láncolni Turnert. Már csak azért is, mert a franchise taget a legjobban kereső támadófalemberek határozzák meg, így mindenki kvázi left tackle taget kap – ez idén 14,2 millió dollár volt.

 

Turner szerződése jövőre jár le, tehát legkésőbb a szezon végéig célszerű lenne vele hosszabbítani. Ráadásul hasonló helyzetben van a csapat másik top guardja, Andrew Norwell, a Panthersnek pedig mindössze 14 millió dollárja lesz jövőre a sapka alatt jelenleg. Mindkét játékost nagyon nehéz lesz megtartani, már csak ezért is érhetetlen, miért költenek évi 11 milliót az újonc évét leszámítva pocsék Matt Kalilre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!