Connect with us

Hír

Újabb agyrázkódás-lavinát indíthat Michael Oher és Eugene Monroe

Igen, még mindig ez a fő téma az NFL-ben, és még nagyon sokáig az is lesz. Ám ma történt egy olyan eset, ami újra felkavarhatja az állóvizeket, ha eddig Gisele Bündchen coming outja nem volt elég. Most azonban nem egy feleség volt a forrás, hanem egy Instagramra feltöltött fénykép, magától a Szív Bajnokától.

 

 

Michael Oher a fenti képet tette közzé Instagram fiókján, amit azóta már régen letörölt. Ezeket a tablettákat kell szednie ugyanis a különböző agyrázkódási problémái miatt, mindössze 31 évesen. Nem is maradt reakciók nélkül a fénykép annak ellenére sem, hogy már nincs fent Oher fiókján. A fő szószóló a tavaly visszavonult egykori csapattársa, Eugene Monroe volt, aki 30 évesen vonult vissza arra hivatkozva, hogy ez a sport elpusztítja a testedet, ő pedig még élvezni szeretné az életet és a családját.

 

Erről beszélek. Én még ma is szenvedek a korábbi sérüléseim miatt, és hasonló mennyiségű pirulákra vagyok utalva. Imádkozom érted testvérem, hogy te ne kerülj az én sorsomra.

 

Monroe az egyik legnagyobb élharcosa a marihuána legalizálásának, amik segítenek a játékosok fájdalmainak enyhítésében. Mert ahogy az ő és Oher példája mutatja, a fájdalmak és a problémák nem érnek véget a pályafutások befejeztével. Monroe egy korábbi nyilatkozatában elmondta, hogy ő nem fogja engedni a fiának, hogy focista legyen belőle, mert nem akarja, hogy gyermeke is átélje az ezzel járó kínokat.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások