Connect with us

Hír

Újabb csapás érte a Saints támadófalát

Nagyjából egy hónapja jött a hír, hogy a Saints kezdő centere, Max Unger egy műtét miatt kénytelen lesz kihagyni pár hónapot, de az optimistább becslések szerint a szezonnyitón akár pályán lehet. Ám sajnos ez nem igaz Brees legfontosabb testőrére, Terron Armsteadre, aki 4-6 hónapot lesz kénytelen kihagyni vállizom szakadás miatt.

 

 

Drew Brees vakoldalának őrzője egy nagyon tehetséges játékos, aki ott van a legjobb LT-k között a ligában, ám egy probléma mindig akadt vele: sosem játszott végig egy szezont. A még mindig csak 25 esztendős játékos újonc idényében még nem volt kezdőjátékos, ellenben az utána lévő három esztendőben igen, sorjában 14, 13 és 7 meccset játszva a szezonból. Nem véletlen, hogy a Saints a két első körös draftpickjéből a hátrébb lévőt egy tackle-re, Ryan Ramczykre áldozta, aki bár inkább tűnt Zach Strief utódjának, most sokkal komolyabb feladat vár rá rögtön a bemutatkozó idényében, már ha rá meri bízni Sean Payton ezt a nagy terhet. A “B terv” a 35 éves veterán Khalif Barnes lehet.

 

Nemrég Taylor Decker szenvedett el hasonló sérülést, aki ugyanennyi időre lesz harcképtelen Detroitban, őt két (eddig bust) játékossal próbálja feledtetni a Lions, a Saints viszont a pocsék cap helyzete miatt kénytelen lesz házon belül megoldani az ügyet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!