Connect with us

Hír

Újra találkozhat Watt azzal, aki miatt Houstonba került

November 12-én találkozik egymással a Houston Texans és a Los Angeles Rams, ahol J.J. Watt kiélheti minden gyilkos hajlamát a Rams támadófalán. Vagy legalább is azt hiszi. Mert a Rams stábjában van egy olyan valaki, aki tökéletesen ismeri Wattot, és nem mellesleg miatta draftolta őt a Texans anno. Ő nem más, mint az újdonsült védőkoordinátor, Wade Phillips.

 

 

Akik olvasták már Wade Phillips önéletrajzi könyvét, azoknak ez nem újdonság, de Phillips kulcsszerepet játszott abban, hogy Watt Houstonban kössön ki újoncként. Phillips a Texans frissen kinevezett védőkoordinátora volt ekkor, és szomorúan konstatálták a war roomban, hogy az edge rushert akaró Texans elől a 7. helyen kivitte a 49ers az első nevüket a listáról, Aldon Smith-t. A Texans választásáig még volt 3 pick, és már azon mentek a találgatások, hogy a két prémium rusher (Von Miller és Aldon Smith) már kiment, ezért inkább a támadósorra kellene koncentrálni. Ekkor azonban Wade Phillips úgy gondolta, ideje lenne megszólalnia az ügyben.

 

Mikor meghallottam, hogy prémium rusher hiányában más posztra akartak hozni játékost, felálltam, és elmondtam a véleményem: Mi lenne, ha Mario Williamset áttennénk 3-4-es OLB-nek, és a helyére húznánk valakit a védőfalba? Mondjuk azt a wisconsini fehér srácot, J.J. Wattot. (Gary) Kubiak és (Rick) Smith nem volt biztos az ötletben, ezért szavazásra bocsátották. Az igenek és a nemek száma ugyanannyi volt a teremben, mire magabiztosan a szemükbe mondtam: Szerintem Wattot kellene választanunk, mert ez a srác nagyon sokat tudna rajtunk segíteni. A többi meg már történelem.

 

Bár sok Texans szurkoló kifújolta a bejelentést, az azóta lejátszott 6 szezonjából 4-szeres első csapatos All-Pro és háromszoros Év Védője díjnyertes Watt talán már az ő bizalmukat is elnyerte.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!