Connect with us

Hír

“Vicces azon spekulálni”, hogy Romo visszajön, ha Prescott megsérül

A szurkolók biztos nem akarnak még csak gondolni sem arra, hogy Dak Prescott a szezon elején megsérül, hiszen Kellen Moore a csapat csereirányítója, ez pedig nem sok jót sejtetne a szezonra. Azonban ez felvethetné azt az eshetőséget, hogy Tony Romo otthagyja a kommentátori fülkét és visszatér szeretett csapatához irányítani még egy évre. A Cowboys irányítóedzője, Wade Wilson (nem, nem Deadpool) erről beszélt nemrég:

 

Vicces azon spekulálni, hogy ha Prescott mondjuk a második héten megsérülne, akkor Tony vajon visszajönne-e. Nem tudom a választ erre a kérdésre, tényleg nem. Képes arra, hogy visszajöjjön és játsszon? Egyértelműen. De akar ő egyáltalán, vagy milyen kötelezettsége van a csatorna felé? Ezt nem tudom, úgyhogy mókás erre gondolni, még ha nincs is egyértelmű válaszunk a kérdésre.

 

 

Elég furcsa Wilson szóhasználata, legtöbben nem gondolnánk úgy, hogy Prescott esetleges sérülése és Romo visszatérése “fun” dolog. De ha tényleg beütne a krach, a Cowboys biztos megpróbálná visszacsábítani Romót és Jerry Jones bevetné minden befolyását, hogy Romo 2018-ra visszakapja kommentátori állását.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!