Connect with us

Hír

Wilfork: A Patriotsnál mindig valami kajában fogadtunk edzéseken

Vince Wilfork nemrég elárulta, milyen motivációs módszerekkel találkozott a New England Patriotsnál karrierje során. Természetesen Bill Belichick személye önmagában elég lenne, de néha egyéb ösztönzők is kellettek 1-1 nagyobb teljesítményre. Ezért azt találták ki, hogy különböző ételekre kötnek fogadásokat, aminek a teljesítésekor a vesztes fél kénytelen meghívni arra a győztest.

 

 

A pénteki edzések rendszerint lazábbak voltak a többinél, ezért kitaláltunk egy játékot. Felálltunk úgy, mintha kickoffot végeznénk el, és mindig kiszóltam Belichicknek, hogy “figyeld meg, megcsinálom a tackle-t!”, mire ő rendre azt válaszolta, hogy “Nem Vince, nem fogod.”. Mindig valami kajában fogadtam vele, amibe néha a többiek is beszálltak. Szerintem még ma is ezt csinálják edzéseken.

 

Elég szürreális élmény elképzelni, hogy a 325 fontos (~148 kg) Wilfork földre viszi a visszahordót, de láttuk róla a Hard Knockban, hogy a kajáért bármire képes. Wilfork még mindig nem döntött a visszavonulásáról, lehet egy kis kajával kéne ösztönöznie a csapatoknak, hogy aláírjon hozzájuk.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!