Connect with us

Hír

Wittent Nowitzki példája motiválja

Tony Romo a múlt héten NFL-es pályafutása megünneplése okán rendezett egy hatalmas bulit, amin Dallas városának két ikonikus veteránja, a Cowboys tight endje Jason Witten és a Mavericks kosarasa, Dirk Nowitzki is jelen volt.

A jövő héten 39 éves Nowitzki, jövőre kezdi meg huszadik szezonját az NBA-ben, az eddig eltelt 19 évnyi NBA pályafutása során 14-szer volt All-Star és azon kevés játékosok közé tartozik, akik karrierjük során átlépték a 30000 dobott pontot.

Witten pedig 15. szezonját kezdi meg a Cowboys tight endjeként, 1089 elkapása pedig a második legtöbb az NFL történetében a poszton játszók között.

 

 

Nem csoda, hogy hamar megtalálták a közös hangot, hogy hogyan lehet még 30 fölött is ilyen eredményes valaki.

Azt gondolod róla, hogy dobhat valaki ennyire jól, de amikor meglátod a munkát mögötte, hogy nem csak abból állnak az egyéni edzései, hogy kimegy a pályára és folyamatosan dobál, még nagyobbat nő a szemedben. Ahhoz, hogy valaki ilyen szinten tudjon játszani ennyi idősen, nem elég ez. Amikor nem a csapattal edz, hanem egyedül, akkor is lemegy az edzőterembe és megállás nélkül tolja az ismétléseket. Csak úgy, mint én. Ebben nagyon hasonlítunk, rendkívül sokat merítek az egyéni edzésekből, ahol a lábmunkámon és az útvonal futásaimon javítok folyamatosan. Az ilyen hozzáállás előtt emelem meg a kalapom és ez inspirál. Tudom hogy képes vagyok ezen a szinten teljesíteni, az elvárásaim pedig magasabbak velem szemben, mint valaha is voltak. Hogy ez meddig tart majd? Nem tudom, de biztos eljön majd az a pont, amikor már nem tudok megfelelni az elvárásaimnak és akkor el kell gondolkodni a visszavonuláson. Egyelőre azonban még nem tartok ott.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!