Connect with us

Hír

A Broncos falának egyetlen biztos pontja felépült

Tavaly az egész Broncos offense úgy ahogy van, alulról súrolta a ligaátlagot. Különösen igaz ez az offensive line-ra, ahol nemhogy a ligaátlagot súrolta a teljesítmény, de inkább a liga legvégén kullogott. Ez alól az egyetlen kivétel a csapat centere, Matt Paradis volt.

 

 

A Denver szurkolók egyszerre estek pánikba, amikor kiderült, hogy a kiváló center csípőproblémákkal küzd és a térde sem volt százszázalékos. Idáig nem is tudott részt venni az edzéseken, de most jó hírek érkeztek felőle. Paradis ugyanis végre zöld utat kapott az orvosoktól és munkára kész.

 

Egy percig nem aggódtam amiatt, hogy nem játszok. Az egyetlen amitől féltem, hogy a teljesítményemen meglátszik majd a kihagyás. Ezen még mindig dolgozni kell, hogy 100%-os legyek. Most végre jól érzem magam.

 

Paradis visszatérése pedig löketet adhat az egész offensive line-nak, ahova a Dallasból érkező guard, Ronald Leary és az oaklandi tackle, Menelik Watson is csatlakozik. Ha nem is lesz világverő egység, de ha minden a tervek szerint alakul, akkor legalább eltávolodnak a liga legrosszabb egységei közül.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!