Connect with us

Hír

A.J. Bouye boldog, hogy most már figyelnek rá

A.J. Bouye körül fenekestül felfordult a világ röpke egy év alatt. Tavaly ilyenkor még nem kezelték a legjobb cornerbackek között, inkább átlagos volt mint jó, majd jött egy breakout szezon, és a Josh Normani utat bejárva a fizetés előtti évében hirtelen az elitbe játszotta magát. A játékos örül hogy végre felfigyeltek rá, és immáron Jacksonville-ben készül bebizonyítani, hogy ez nem csak egy kivételes év volt a sok közül.

 

 

Alig várom, hogy végre úgy játsszak, hogy most már ismernek, és a középpontban vagyok. Tudjuk, hogy mindenki elkönyveli szezon előtt, hogy tele vagyunk tehetségekkel, de végül mégsem lesz a szezonunkból semmi, de most ezen változtatni fogunk! Sokan attól is szkeptikusak, hogy Jalennel milyen párost alkotunk majd, tekintve hogy még sose játszottunk együtt, de szerintem elpusztítunk mindenkit. Mindketten nagy, fizikális cornerek vagyunk, és az elkapóink arcába mászunk, és nem riadunk vissza a trash talktól, így nem könnyű minket átjátszani. Nagyon sok remek cornerpáros van a ligában, és szerintem a miénk is közéjük tartozik.

 

Ha valamit kapni fog Bouye, az valóban a figyelem lesz. Egyrészt ahogy ő is elmondta, már jó ideje az áttörésre várunk a Jaguarstól, mert a keret évről évre jobb, még sincs változás a szezon végi mérlegben pozitív irányba. Másrészt meg ott van a szerződése, hogy pusztán egy kiváló szezonért 5 évre $67,5 milliót kapott, de ha meg tényleg beválik Ramsey-vel, akkor jó eséllyel a liga top5 cornerpárosáról beszélhetünk esetükben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!