Connect with us

Hír

A Kaepernick story sose ér véget

Múlt héten elkezdtem megírni egy Ravens-Kaepernick hírt, amikor rögtön jött a cáfolat, így inkább hagytam az egészet. A hétvégén azonban újra fellángoltak a szóbeszédek és a végén még tényleg lehet valami a dologból. A Ravens vezetői meglehetősen őszintén beszéltek a meglátásaikról, köztük Steve Bisciotti is, aki először vállalta fel, hogy nem csak futball tényezőket mérlegeltek az irányító kapcsán.

 

 

 

Nagyon érzékenyen kezeljük ezt a témát. Még mindig monitorozzuk a tényezőket és mérlegeljük a pro és kontra érveket. Mérlegeljük, hogy milyen hatással lenne a Ravens névre és tudom, hogy egy esetleges szerződéssel bizonyos emberek lelkébe tipornánk. Ugyanakkor mások elfogadnák a döntést, hogy kiállunk egy ilyen játékos mellett, akinek joga volt tenni, amit tett. Nem volt erőszakos tiltakozás, igaz én személyesen nem szeretem, ahogy tette.

 

Végre tehát valaki kimondta, amit fű alatt mindenki gondol. Kaepernick nem csak a játéka, sőt főleg off field ügyei miatt nem kap ajánlatokat. Legalábbis eddig nem kapott. A Ravens ugyanis ahogy hallhattuk továbbra is mérlegel. Ebbe pedig bevon volt játékosokat, szurkolókat és szponzorokat is.

 

Meg akarjuk ismerni milyen a közvélekedés vele kapcsolatban a csapat háza táján és meg szeretnénk tudni, hogy ezt Colin esetleg tudná-e kezelni.

 

Nem utolsósorban maga a csapat edzője Harbaugh is beszélt a játékossal.

 

 

A testvértem által ismertem Colint. Sokat beszéltünk és mondhatom, hogy jól ismerem. Nagyon jókat beszélgettünk és ilyenkor nem csak fociról volt szó. Én magam is szeretem a történelmet és a politikát. Volt pár vitánk és nagyszerű töprengésünk, igazán szórakoztató volt. Ő egy nagyszerű srác. Meglátjuk mi lesz, egyelőre csak találgatások vannak, de én úgy gondolom, hogy fog még játszani az NFL-ben.

 

David Olson szerződtetésével tehát a Ravens-Kaepernick hangok nem halkultak el, lassan pedig mindenki ki meri mondani amit gondol. Kaepernick például a minap azt nyilatkozta, hogy ha még egyszer lehetősége lenne, akkor máshogy cselekedne. Ki tudja, lehet az idő ad erre bizonyítási teret.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!