Connect with us

Hír

A Lions levette a Playoff-bannereket

A csapatok stadionjaiban általában ki vannak téve az adott csapat sikereit megörökítő bannerek. A Patriots stadionjában például ott az öt Super Bowl győzelmet hírdető banner. Sok csapatnak azonban nincs ilyen dicsőséglistája, így az olyan nagy múlttal, de az utóbbi években kevesebb sikerrel rendelkező franchise-ok, mint a Lions, a rájátszásrészvételeiknek is készítettek bannert. Ezek egészen ezidáig kint is voltak a Ford Fielden, azonban az új vezetés úgy döntött, hogy leveszi őket.

 

 

A Lions a hőskor egyik domináns, retteget csapata volt. Megnyerték az NFL Western Divisiont 1935-ben, a National Conference-t 1952-ben, a Western Conference-t 1953, 1954 és 1957-ben, illetve négyszer NFL bajnokok is lettek (1935, 1952, 1953 és 1957). Azonban a ma is létező NFL létrejötte óta, azaz az elmúlt ötven évben nem sok sikerélménye volt a franchise-nak: megnyerték az akkor még létező NFC Centralt 1983-ban, 1991-ben és 1993-ban, illetve sikerült rájátszásba még párszor, de ott hamar véget ért a történet.

 

A Lions elnöke, Rod Wood épp emiatt szedeti le a bannereket. Szeretne egy olyan csapatot, aminél a rájátszásba jutás alap elvárás, nem pedig sikertörténet, a bannerhelyeket pedig olyan nagyszerű eredményeknek tartaná fent, mint az NFC North, az NFC vagy a Super Bowl győzelem. Három olyan cím, amivel még nem rendelkezik a csapat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!