Connect with us

Hírek

“A napnál is világosabb, hogy Zeke ártatlan”

Az NFL tovább húzza az időt Ezekiel Elliott ügyét illetően, de a Cowboys tulajdonosa, Jerry Jones szerint hamarosan ennek az ügynek is pont kerül a végére, aki egy csütörtöki rádióműsorban nyilatkozott a közelgő bejelentésről és persze megvédte játékosát.

 

 

Hamarosan megszületik a döntés. Azt persze nem tudom, hogy mi is lesz, valamint találgatni sem akarok a végkimenetelt illetően. Mind a liga, mind Zeke elmondta a saját véleményét az esettel kapcsolatban, ezek alapján pedig a napnál is világosabb, hogy nincs szó semmiféle családon belüli erőszakról.

Az NFL már két alkalommal is vizsgálódott családon belüli erőszak vádjával a másodéves futóval szemben, aki állítólag még tavaly bántalmazta volt barátnőjét. Egyszer januárban, egyszer pedig júliusban.

A legfrissebb információk szerint Elliottra egy két mérkőzésre szóló eltiltás várhat az eset lezárását követően. A Cowboys a 2017-es szezont a New York Giants és a Denver Broncos ellen kezdi meg, ezeken a mérkőzéseken kell valahogy pótolni majd a játékost.

A két meccsre szóló eltiltást pedig az is előre sejteti, hogy a Dallas leigazolta Ronnie Hillmant a tegnapi nap folyamán.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!