Connect with us

Hír

Arthur Blank: A Falcons nem egy 1 szezonos csoda!

Az Atlanta Falcons fennállása során második Super Bowlját játszhatta idén februárban, ám végül nem sikerült behúzniuk a találkozót. Sokan emiatt egy kis visszaesést is jósolnak nekik, ahogy például a Carolina Panthers is visszaesett, de a tulajdonos Arthur Blank szerint erről szó sincs, csapata pedig továbbra is ott lesz a döntőért folyó harcban.

 

 

A tavalyi év legnagyobb megtiszteltetése volt számomra, hogy a csapat a Super Bowlban játszott, még ha nem is nyerték meg. Hatalmas büszkeséggel tölt el, hogy ez a csapat, ezzel a szakmai stábbal és játékosállománnyal érte el ezt a célt, de ami a leginkább örömteli, hogy megérte az a sok évnyi ráfordított munka Thomas Dimitrofféktól az elmúlt évek során. Az Atlanta falcons ugyanis innentől komoly tényező lesz az NFC-ben a döntőbe jutásért, és nem egy egy szezonos fellángolásról beszélünk. Imádok mindenkit, aki ennek a folyamatnak a részese volt, mert sikerült feltenniük a Falconst a futball térképére, és ott is fogják tartani még jó sokáig. Alig várom a következő szezont, hogy ezt bebizonyíthassák!

 

Valóban elég jó kilátások vannak Georgiában a falcons hosszú távú sikerességére. A támadósor adott, nagyszerű irányító, jó támadófal és remek fegyverek a gördülékeny futó és passzjátékokra, a védelem pedig tele van fiatal, sikerre éhes, és legalább annyira tehetséges játékosokkal, élükön egy remek stábbal. Viszont hátradőlniük sem szabad, mert a csoportriválisok is jönnek fel mint a talajvíz, arról nem is beszélve, hogy az NFC tele van Super Bowl esélyes csapatokkal.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!