Connect with us

Hír

Balhés irányítók egymásról

Colin Kaepernick helyzetéről már boldog-boldogtalan elmondta a véleményét. Hasonlóan problémás irányító azonban még nem szólalt meg a témában. Michael Vick tudja milyen, ha az embernek off field dolgai vannak és izgulnia kell a játéklehetőségért. Kaepernick esetében azonban más problémát feltételez.

 

 

A gesztust, amit tavaly tett, szerintem sokan elfogadtuk és értékeltük is. Semmi köze nincs ahhoz, hogy nincs csapata jelenleg. Legyünk őszinték, Colinnak nem volt igazán jó az elmúlt két éve. Nem volt olyan produktív, mint az előtte lévő években. Az edzőváltások, a játékosmozgások felelősek azért, hogy el kellett jönnie és saját játéka, hogy nem talált csapatot. Én hiszek benne, hogy talál egy csapatot, akiknek a rendszere illik a játékához és megtalálja a helyét.

 

Vick tehát nem látja elég oknak a himnuszos történéseket arra, hogy ez tartsa távol a csapatokat. Ebben lehet is igazság, de valószínűleg a valóság az, hogy a játéka és a problémás jelleme együtt okozzák a jelenlegi állapotokat. Ki tudja, egyszer lehet megszorul az egyik csapat és ahogy sok szürke irányító, úgy Kaepernick is megragad a ligában.

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások