Connect with us

Hír

Big Ben bármikor befejezheti

Ben Roethlisberger tizennegyedik szezonjára készül, amivel utoléri majd Terry Bradshaw-t. Viszont ez lesz vajon az utolsó éve? Már ebben a holtszezonban is elgondolkodott a visszavonuláson, mostantól pedig így lesz ez minden év végén, amit még lenyom. Ben elmondta, hogy a visszavonulás már reális opció így 35 évesen és a felesége is örülne, ha abbahagyná a játékot. És hogy mi változott?

 

A kor. Tizennégy év hosszú idő. Ha jól tudom az átlagos NFL-karrier három év, talán három és fél most már. Szerencsés vagyok, hogy ilyen sokáig csinálhatom ezt. De látom, ahogy a gyerekeim felnőnek és imádok velük foglalkozni a holtszezonban. Aztán visszajövök ide és a fociszezon rengeteg időmet felemészti. Amikor hazaérek és belépek az ajtón, akkor megpróbálom ezt kikapcsolni. Szerintem ez elég jól megy nekem, de eléggé felemészt.

 

 

Sok mindenből tevődik össze – az egészség, a gyerekek. Szellemileg nagyon jól érzem magam, de tudom, hogy egy tanulmány szerint az NFL-játékosok 90%-ának van CTE-je. Ez nagyon ijesztő dolog és a feleségem is biztos örülne, ha szögre akasztanám a cipőmet. Ettől függetlenül továbbra is imádom a srácokat, imádom a focit, úgyhogy jó döntés volt visszatérni és mindent bele fogok adni idén.

 

Big Ben azt mondja, hogy jó formában van, a karja is elég erős, de nem tudja elkötelezni magát 2017 utánra.

 

Úgy gondolom, hogy ha elkötelezem magam bármikorra is, akkor csalok. Nagyon várom ezt a szezont és mindent bele fogok adni, aztán majd leülök és átgondolom a dolgokat.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!