Connect with us

Hír

Brandon Williams több sacket akar

Brandon Williams, a Ravens front7-jének egyik legfontosabb tagja, hosszas tárgyalássorozat után végül maradt Baltimore-ban. Zsíros szerződését pedig még komolyabb munkával szeretné meghálálni. Ezt főleg passzsiettetésének fejlesztésével teheti meg.

 

 

Williams hiába volt a Ravens egyik legjobb embere, ez főleg a futásmegállításban mutatkozott meg. A harmadik kísérleteknél sokszor lecserélték és a pass rush felelősök mentek fel helyette. Ez nem is csoda, ugyanis a ligában eltöltött négy éve alatt összesen 4.5 sacket jegyez, ami igen vékonyka szám. Ezen fejlesztene most.

 

Tudom, hogy miben kell fejlődnöm. Futás ellen megteszem a dolgom, de szeretnék több sacket szerezni és nagyobb hasznára lenni a csapatomnak a passzkísérletek ellen is.

 

Erre szüksége is lesz a csapatnak, mert ha van gyenge pont ebben a védelembe, akkor az pont a pass rush. Hacsak nem produkál valaki egy hatalmas breakout évet, akkor messze a passzsiettetők a leggyengébbek és egy elit védelem nem engedheti meg magának, hogy ilyen gyenge legyen az irányítok siettetésében.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!