Connect with us

Hír

Bridgewater korábbi csapattársával edz

Teddy Bridgewaterről egyre jobb híreket kapunk szerencsére, most például azt, hogy már térdvédő nélkül edz! Ám egy irányítónak nehéz célpontok nélkül szinten tartania magát, egy idő után meg már unalmas lehet a kutyának vagy valamelyik családtagodnak dobálni, így egy korábbi egyetemi csapattársát kérte meg, hogy besegítsen az edzésekbe.

 

 

Bridgewater a Louisville egyetemről érkezett az NFL-be, akárcsak DeVante Parker egy évvel később. A két korábbi első körös játékos most újra együtt készül a régi idők emlékére. Bridgewaternek továbbra sem tudni a visszatérésének pontos dátumát, a Vikings nem akarja elsiettetni a dolgot, és nem is kell nekik. Sam Bradfordnak erre az évre még szerződése van, szóval bőven belefér, ha Bridgewater ezt a szezont még rehabilitációval tölti, utána viszont komoly döntés elé kényszerülnek Mike Zimmerék.

 

Bradford és Bridgewater szerződése egyszerre fog lejárni jövőre, miután nem hívták le a fiatal irányító 5. éves opcióját. Mindkettőt kizárt dolog lesz megtartani, így dönteniük kell majd. Ebből a szempontból viszont Bridgewaternek nem mindegy, hogy mikor tér vissza, mert Bradford nem volt rossz Zimmerék kezei alatt az előző szezonban. Egyelőre azonban csak arra koncentrál a fiatal irányító, hogy teljesen felépüljön a súlyos térdsérüléséből.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!