Connect with us

Hír

Bruce Arians tudja milyen irányítót nem választ

Carson Palmer formája és életkora egyre nagyobb táptalajt ad azoknak a pletykáknak, hogy a tapasztalt irányító utolsó szezonjai egyikét tapossa. Nem véletlen, hogy amikor a jövő évi irányítókról beszél valaki, időről-időre felbukkan a Cardinals neve. Bruce Arians most kicsit arról beszélt, milyen irányítót nem választana, ha arra kerül sor.

 

 

A legfontosabb dolog egy fiatal quarterbacknél a vezető szerep. Egy spread offense-ben ez nem hangsúlyos, hiszen nem kell neki beszélnie a huddle-ben, nem kell áthívnia a játékokat, nem kell megváltoztatni a snap countot. Alig kell a védelmeket is olvasnia, minden előre adott. A spread offense-ben tanuló játékosok közül kevesen tapasztalják meg azt a mentális igényt, amit egy profi irányítónak tudnia kell.

 

Arians tehát biztosan nem húzna olyan játékost a drafton aki spread offense-ben nevelkedik, mert ahogy ő leírta, valószínűleg könnyen elbukna. Azt az öreg mester is elismerte, hogy minden újonc irányítónak akadhatnak nehézségei, de a spread offense játékososoknak ez hatványozott hátrány. Ebből a szurkolók könnyen spekulálhatnak majd jövőre, feltéve ha Arians marad az edző, Palmer pedig visszavonul.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!