Connect with us

Hír

Carlos Hyde cut áldozata lehet?

A 49erstől kiszivárgó információk szerint Shanahan már régóta nem rajongója a csapat első számú futójának, Carlos Hyde-nak, hiszen az általa elképzelt sémában nem lenne olyan hatékony, ráadásul üvegből van. Az NFL Network egyik munkatársa hallott egy fülest, hogy emiatt könnyen kivághatja őt a csapat, noha még a 2017-es szezonra szerződése van.

 

 

Greg Rosenthal hintette el az információt az NFL Network Around The NFL című podcastjében, hogy nem lepődne meg, ha a 49ers kivágná, esetleg elcserélné Hyde-ot. Shanahan nem győzte hangsúlyozni az idei offseasonben, hogy vérfrissítés kell a 49ers running back posztjára, éppen ezért igazolta le a szabadügynök Tim Hightowert, cserélt a Broncos-zal Kapri Bibbsért, illetve draftolta Joe Williamset – mindhárom játékos megfelelő fit a Shanahan által preferált sémába, míg Hyde nem az.

 

Hyde újonc szerződésének utolsó évébe lép, szóval most kéne egy brutális szezont hoznia a nagypénz reményében, de úgy nehéz lesz, ha parkolópályára került. Hyde korábban egy bizonyos Frank Gore-t szorított ki a 49ersből, és az utóbbi években nem produkált rossz számokat, tavaly 4,6 yard/carry átlaggal futott, és kis híján meglett neki az első 1000 yardos idénye is, csak azok a fránya sérülések. Merthogy a fiatal futóval ez a legkomolyabb probléma, az elmúlt két szezonban összesen 20 meccsen lépett csak pályára, emiatt egy csere lehet kockázatos lenne az érdeklődőknek, így marad a cut, már ha tényleg van ilyen terve John Lynch-éknek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!