Connect with us

Hír

Casey Hayward: Nesze neked, Packers!

Casey Hayward volt 2016-ban az interception király, a Chargers akkor frissen igazolt cornerénél több labdát senki nem szedett le az ellenfél irányítójától. Hirtelen észre is vették, mennyire jó játékos is ő, holott már a Packersben is fölfelé lógott ki, mégsem érezték prioritásnak a megtartását a Sajftfejűek. Elmondása szerint nem esett neki jól, hogy nem tisztelték őt eléggé, és simán elengedték, hát most ráfáztak.

 

 

Amíg Hayward szállította az interceptionöket a Chargersnek, addig a Packers secondary egyre jobban szenvedett a passzok ellen, ahová nagyon kellett volna egy Hayward, hogy ez ne történjen meg. Ted Thompson azonban a salary cap egyensúlya, illetve a korábban draftolt három fiatal cornerback miatt úgy érezte, hogy más játékost kell előtérbe helyeznie. Ha csak egy szezont nézzük, akkor nem kérdés, hogy kinek lett igaza, főleg hogy Hayward nem is valami hatalmas pénzért igazolt át akkor még San Diegóba. Hayward ugyanakkor frusztrált, mert a kiváló 2016-os idénye sem elég arra, hogy a legjobb játékosok között emlegessék a nevét, holott a statisztikák ezt mutatnák.

 

 

Amikor látod, hogy sokkal jobb számaid vannak mint más sztárjátékosnak, mégsem helyeznek téged közéjük, az elég idegesítő. Én voltam a legjobb cornerback 2016-ban, és úgy tervezem, hogy hosszú távon is az leszek, kezdve a következő idénnyel. Remélem, az már talán meggyőzi majd az embereket…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!