Connect with us

Hír

Cushing: hálás vagyok, hogy 20 műtét után is játszhatok

A linebacker Brian Cushing egy kifejezetten jó védőjátékos, pályája csúcsán az egyik legjobb volt a posztján. Csakhogy a sérülésekkel mindig is hadilábon állt, már ő maga se tudja pontosan, hányszor kellett műteni: de az biztos, hogy 20+ alkalommal.

 

Volt olyan idő, amikor azt hittem, hogy soha nem leszek már képes játszani. Rengeteg kemény munkámba került, hogy még mindig képes vagyok kimenni a pályára és játszani azt a játékot, amit imádok.

 

 

Cushing 2009-ben 1/15-ös volt és rögtön újonc évében Pro Bowlba választották. Az volt az egyike annak a kevés évnek, amikor végigjátszotta az alapszakaszt: az azt követő hét szezonból mindössze kétszer sikerült ez neki. Összesen 29 meccset hagyott ki ez idő alatt az év újonc védője, ráadásul karrierje legrosszabb periódusa élete legjobb teljesítménye után következett.

 

2011-ben 114 tackle, négy sack, öt leütött labda, két INT és két kiharcolt fumble került a neve mellé, második csapatos All-Prónak választották. Utána viszont jöttek a súlyosabbnál súlyosabb sérülések, a következő két évben mindössze 12 meccsen tudott pályára lépni összesen, ezek után pedig érthető, hogy némileg visszaesett a teljesítménye. Ennek ellenére még mindig a csapat védelmének a lelke a 30 éves játékos, és ha már soha nem is lesz az igazi, még mindig hasznos tagja ennek a Texans védelemnek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!