Connect with us

Hír

Cutlerrel négy Super Bowlt is nyertünk volna

Az 1985-ös Chicago Bears a történelem egyik legjobb csapata, minden idők legjobb védelme volt az övék. 15-1-es alapszakaszt hoztak, a rájátszásban nem kaptak pontot, a Super Bowlon is csak 10-et, viszont 46-ot tettek fel. Olyan Hall of Famer védőik voltak, mint Dan Hampton, Richard Dent és Mike Singletary, illetve volt egy legendás futójuk Walter Payton személyében.

 

 

A legendás védelem engedte a legkevesebb pontot (198), legkevesebb total yardot (4 135) és a legkevesebb futott yardot (1 319), miközben 34 INT-vel vezették a ligát, 64 sackjük pedig a második legtöbb volt. Azonban hiába került az irányító Jim McMahon Pro Bowlba, a 2 392 yard és 15 TD nem volt valami veretes statisztika, igazából annyira volt jó, hogy ezt a brutális védelmet ne akadályozza a győzelembe, na meg nagyon ügyesen adogatta a labdát Paytonnak. Azonban a csapat sokkal többet is elérhetett volna, ha náluk játszik a Bears történetének legjobb irányítója, Jay Cutler:

 

Ha az én csapatomban van Cutler, négy Super Bowlt nyertünk volna

 

Foglalta össze tömören az álláspontját Dan Hampton. Ami nem meglepő, hisz az ő 12 éve alatt 12 különböző irányító kezdett a Bearsben és egyik sem volt Cutler szintű. Jay a maga nyolc szezon alatt összedobált 154 TD passzával is franchise rekorder tudott lenni (pedig nem is volt végig egészséges), képzelhetjük, mennyire domináns lehetett volna ez a Bears egy közepesnél jobb irányítóval.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!