Connect with us

Hír

David Johnson: Érzem a nyomást Larry és Carson miatt

Tavaly abszolút Super Bowl esélyesként tekintett az NFL közösség nagy része az Arizona Cardinalsra, köztük mi is, ám egy óriási csalódás lett a vége a történetnek. Idén már messze nem akkora favoritok, de a cél még mindig ugyanaz: Super Bowl győzelmet szerezni Larry Fitzgeraldnak és Carson Palmernek. David Johnson is tisztában van ezzel, emiatt elég nagy rajtuk a nyomás.

 

 

Nem tudom, hogy a csapattársaim hogy gondolják, de nekem egyértelműen a Super Bowl győzelem a célom idén, nem csak magamért, hanem Larryért és Carsonért is. Ez a két ember ugyanis annyi mindent tanított nekem a két éves pályafutásom során, amit csak egy bajnoki gyűrűvel tudnék meghálálni. Óriási legenda mindkettő, akiknek lehet ez az utolsó esélye bajnokká válni, én pedig mindent megteszek azért, hogy ez sikerüljön nekik.

 

Ha valakin nem múlnak a dolgok mostanában Arizonában, az David Johnson. A harmadik szezonjára készülő futó tavaly rivaldafényt kapott Chris Johnson sérülésének is hála, amit alaposan meghálált. 2000 scrimmage yard fölött zárt 1239 futott és 879 elkapott yardos elosztásban, de a 2017-es szezonban mindkét mutatóban 1000 fölé akar jutni. Elmondása szerint tavaly karnyújtásnyira volt tőle, de a szezon végi sérülése keresztbe tett álmainak. Ha pedig két csapattársáért játszana idén, akkor tényleg ez lehet az utolsó alkalom, Palmer ugyanis már idén is elgondolkodott a visszavonuláson, de Fitzgerald sem lesz fiatalabb az évek múlásával.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!