Connect with us

Hír

David Johnson tanár lett volna, ha nem sikerül számára az NFL-be jutás

David Johnson nyaralása jelenleg úgy telik, hogy a Hyundai Youth Football Campen oktatja a gyerekeket az amerikai foci minden csínjáról és bínjáról. Elmondása szerint ez nem idegen szerepkör számára, ő ugyanis tanár szeretett volna lenni a civil életben, ha nem jön össze számára a futballkarrier.

 

 

Én korában azért szerettem volna egyetemre menni, hogy tanár lehessek a jövőben. Imádom a gyerekeket, imádok velük foglalkozni, és hogy részese lehetek a fejlődésüknek. Ezek számomra olyan dolgok, amire büszke lehetek, hogy példát és utat mutathatok a fiataloknak egészen addig, amíg középiskolába nem jelentkeznek. Még nem mondtam le erről az álmomról, ám inkább már csak a fociban tudnék hatékonyan tanítani. A tanításban az a legjobb, hogy embert nevelhetsz a diákjaidból, és én pontosan ezzel a mentalitással állok hozzá a jelenlegi táborban lévő gyerekekhez is, pedig csak fociról van szó.

 

Nos, azt hiszem a Cardinals szimpatizánsok nagyon örülnek, hogy végül mégis csak összejött az az NFL kaland, és nem egy iskolában láthatják kedvencüket, hanem a focipályán, ahol elpusztít minden védelmet. Johnson egyébként számos iowai iskolába megy el önként a gyerekekhez, számára ez a legjobb kikapcsolódás az offseasonben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!