Connect with us

Hír

DeAngelo Williams még játszana

Le’Veon Bell árnyékában nehéz érvényesülni, de többek között a kiváló futó sérüléseinek hála DeAngelo Williams megmutatta, hogy képes még szép dolgokra. Kora ugyan nincs mellette, de 1-2 jó szezon lehet még a tankjában. Ő legalábbis mindenképp így gondolja.

 

 

Williams soha nem tartozott a liga legjobb futói közé, de egy átlagos szintet azóta tud biztosítani mióta a ligában van. Ez pedig legalább egy cserefutó szerepre elég lehet. Williams kora ellenére rendkívül sok missedd tackle-t képes kiharcolni és az első kontakt utáni yardja is megvannak. Az teljesen biztos, hogy elsőszámú futónak senki nem fogja elvinni, de nem reménytelen a helyzete.

 

Határozottan folytatni akarom még a játékot. Pillanatnyilag várok a hívásra, én bármikor készen állok. Minden nap edzek és formában tartom magam. Amikor megcsörren a telefon, kész leszek beszállni.

 

Jelenleg azonban nincs könnyű helyzete, mert hemzsegnek a ligában a tehetséges és fiatal futók, ráadásul most nem csak Bell miatt, de sérülés is hátráltatta, hogy sokat lehessen pályán. Annak ellenére, hogy lehet a tankjában, már nem túl csábító a szolgáltatás, amit nyújtani tud.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!