Connect with us

Hír

Duke Johnson, a slot receiver

Duke Johnson lehet a következő játékos a Brownsból, aki eredeti posztjához képest eltérő szerepben tűnik fel a következő szezontól kezdve.

 

 

Johnson alapvetően running back és a rosteren is ilyen pozícióban van feltűntetve, azonban nem kizárt, hogy hamarosan nem a futójátékost, hanem a csapat elsőszámú slot receiverét tisztelhetjük személyében. Tavaly Andrew Hawkins töltötte be ezt a szerepet, azonban tavasszal kikerült a piacra és inkább a New Englandhez írt alá.

Johnsonnak kiváló kezei vannak, így nem lenne meglepő a váltás. Újonc évében 53, a 2016-os szezonban pedig 61 elkapást mutatott be, miközben a csapat is elsősorban elkapások során használta a 23 éves játékost, a futásokért Isiah Crowell felelt nagyrészt.

Az ilyen posztváltások egyre gyakoribbak az NFL-ben, elég csak az irányítóból elkapóvá váló Terrelle Pryorra vagy az elkapóból futóvá avanzsált Ty Montgomeryre gondolni.

A Browns offseasonbeli húzásait nem győzték dícsérni a szakértők, azonban egyelőre még mindig nem lehet bennük többet látni, mint egy nagyon fiatal és tehetséges csapatot, akiknek még hosszú utat kell megtenniük a sikerig. Johnson annál sokkal jobb játékos képét mutatta eddigi karrierje során, hogy csak szituációs running back legyen, így ha Crowell képes lesz egyedül felelni a Browns futásaiért, akkor Johnson igazán kiteljesedhet az előttünk álló időszakban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!