Connect with us

Hír

Ez a csapat tartozik a legtöbbel azoknak, akik már nem náluk játszanak

A címben leírtak nem fedik tökéletesen a valóságot, hiszen természetesen már kifizették a játékosoknak a nekik járó összegeket, azonban a fizetési sapkájukban nem könyvelhették el előre. A pontosabb megfogalmazás az lenne, hogy “Ennek a csapatnak van a legtöbb halott pénze a fizetési sapka alatt idén”, csak ez sokkal rosszabbul hangzott volna.

 

Szóval, a Ravens vezeti a listát, habár ennek valószínűleg nem túlzottan örülnek. Összesen $18,9 millió halott pénz van jelenleg a fizetési sapkájukban, tehát ennyi pénzt nem tudtak még elkönyvelni azok után a játékosok után, akik már nincsenek a csapattal. A teljes lista egyébként így néz ki az overthecap.com adatai alapján (a spotrac.com oldal alapján egyébként a Chargers vezet $21 millióval, de előbbit hitelesebb oldalnak gondolom):

 

 

A listavezető Ravensnél Eugene Monroe után keletkezett $4,4 milliót halott pénz, de $2 millió felett van a tartozás Jeremy Zuttah, Elvis Dumvervil, Shareece Wright, Dennis Pitta és Lardarius Webb után. A Jets a nagy tisztogatás közepette Revis és Fitzpatrick után összesen $11 milliót nyelt be. Érdekesség, hogy a lista másik végén a Raiders mennyire jól áll. Idézzük csak fel 2013-at, amikor $55 millió (!!!) halott pénzük volt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!