Connect with us

Hír

Fizesd meg Aaront!

Nem kizárt, hogy a Los Angeles Rams legnagyobb sztárja nélkül kezdi meg a nagy nyári edzőtáborát. Aaron Donald ugyanis belengette már, hogy nagyon szeretne egy új, zsíros szerződést, aminek elérése érdekében a holdoutot is fontolóra veszi abban az esetben, hogyha a Rams nem mutat hajlandóságot a játékos kívánsága iránt a közeljövőben.

 

 

A csapattársak azonban Donald mellé állnak és egyáltalán nem neheztelnének a defensive tackle-re, ha valóban holdoutolna. Ennek Donald csapattársa, a szintén defensive tackle Michael Brockers adott hangot a SiriusXM NFL Radionak.

Bármilyen döntést hoz Aaron, mi támogatjuk. Akár háborúba is mennénk vele vagy akár érte. Mindannyian tiszteljük őt és megérdemli a nagy szerződést. Ha végignézed eddigi pályafutását egyértelműen a liga jelenlegi legdominánsabb defensive tackle-je. Fizesd meg az embert. Hihetetlen munkát végez a csapatért, vitathatatlan, hogy megérdemli a nagy pénzt.

Pályafutása során Donald eddig három év alatt 28 sacket és 4 kierőszakolt fumble-t jegyezhet.

Nem hiszem, hogy az emberek tisztában vannak azzal, hogy mennyire kritikus önmagával szemben. Rengeteg filmet néz magáról, sokkal többet, mint az ellenfélről, hiszen a legnagyobb játékosok is sokkal inkább saját magukkal vannak elfoglalva, mintsem az ellenfelekkel. Aaron ugyanezt csinálja: saját magát elemzi, kritizálja és folyamatosan jobbá és jobbá szeretne válni mindenben. A fociba fektetett munkájának csak egy kis szegmensét látom én is, ami napról napra jobbá és profibbá teszi. A játékának pedig részletét a legnagyobb tisztelettel nézem.

Kétségtelen, Donald három éven belül az egész liga legjobb belső védőfalembere lett, így a Rams nem engedheti meg magának, hogy nem csak a csapat, hanem a liga egyik legjobb játékosát csak úgy elpazarolják holmi anyagiak miatt. Különben a Jeff Fisheres 7-9-es szezonokra a csapat aranykoraként tekinthetnek a csapat szurkolói.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!