Connect with us

Hír

Fournette korábbi csapattársa szerint nincs különbség közte és a Jaguars újonca között

Leonard Fournette sokak szerint top prospect volt a drafton, azóta viszont már nem ilyen magabiztosak ezek a hangok. Az idén negyedik picken kiválasztott játékos az LSU “gyárából” érkezett, a jelző egyáltalán nem túlzás: a Fournette hagyta űrt Derrius Guice készül betömni, aki sokak szerint még Fournette-nél is jobb lehet. Ő idáig nem ment el, ugyanakkor kiemelte, hogy semmi különbség nincs köztük.

 

 

Biztos vagyok benne, hogyha most felhívnám, és megkérdezném tőle, melyikőnk a jobb játékos, akkor egyből rávágná, hogy én. Leo egy nagyon jó ember és nagyon jó csapattárs, hiába voltuk riválisok, sosem volt köztünk ellentét. Pedig kísértetiesen hasonló stílusú futók vagyunk, mindketten dühből és erőből próbálunk yardokat szerezni, ugyanakkor a megszokottnál nagyobbak vagyunk, de ugyanakkor gyorsak is. Most már ő nincs velünk, mert egy szinttel feljebb lépett, de hamarosan én is követem őt a profik közé.

 

Guice idén lesz junior, azaz a következő draftra már jelentkezhet, és néhányan már most első körbe várják a fiatal running backet. Tavaly remekül ugrott be a sérülésekkel bajlódó Fournette helyére, azonban néhány draftelemző szerint Guice jobb játékos lehet nála a profik között, mert kevésbé erőfocit nyom mint Fournette, és jobban képes irányt váltani, illetve nem olyan darabos a mozgása, ami manapság már egyre inkább keresendő egy újonc futóban. Hogy vajon ő is 1/4 lesz-e mint az előző két évi class legjobbnak tartott futója, azt majd jövőre kiderül.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!