Connect with us

Hír

Frazier gyorsabb Bills védelmet akar

A Buffalo Bills védelme nevek alapján az egyik legjobb is lehetett volna a ligában az elmúlt 2-3 szezonban. Rex Ryan azonban tett róla, hogy egy középszerű defense-nek tűnjenek. A legtöbb játékos egy megfásult, közepes játékos képét keltette. A csapat új vezetőedzője és védőkoordinátora ezt változtatná meg.

 

 

Sean McDermott és Leslie Frazier egyaránt a liga legjobb védőszakemberei közé tartozik. Ha összedolgoznak, akkor pedig egészen félelmetes dolgokra lehetnek képesek. Frazier mesélt most az idei tervekről

 

Először is azt akarjuk, hogy mindenki tudja a helyét a védelemben. Nem kérünk bonyolult dolgokat a játékosoktól. Azt szeretnénk ha gyorsan játszanának, sajátítsák el a séma sajátosságait és használják ki az előnyeit. Szerintem ők is elég izgatottak a séma és az elképzelések láttán. Gyakran mondják, hogy mester csak tegyél ebbe a pozícióba és megcsinálom a play-t.

 

Papíron Frazier rendszerében a Bills játékok végre ott játszhatnak, ahol a legjobban ment nekik a játék Ryan érkezése előtt. Már csak a gyakorlatban is meg kell mutatniuk, hogy tényleg a vezetőedző volt a ludas.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!