Connect with us

Hír

Gary Barnidge Jacksonville-ben próbál szerencsét

Gary Barnidge nem sokkal David Njoku kihúzása után került lapátra Clevelandben, jelenleg azóta is szabadügynök – még! Barnidge neve több csapatnál is felmerült, most például Jacksonville-be tesz egy látogatást, és reméli, hogy szerződéssel távozik Floridából.

 

 

Bardnidge még május elején járt Buffalóban hasonló célokból, ám abból a vizitből nem lett semmi, és egy darabig nem is erőlködött, hogy új csapatot találjon magának. Most azonban nyakunkon a traning campek kezdete, ahol több szabadügynök játékos is kaphat egy újabb esélyt a bizonyításra, immár normális edzéseken. A 31 éves tight endnek kapóra is jöhet a Jaguars, akik az elcserélt Julius Thomast az ex-oaklandi Mychal Riverával pótolták, ami nem egy leküzdhetetlen akadály lenne számára.

 

Bár Barnidge-nak nem úgy sikerült a 2016-os szezonja ahogy a 2015-ös egyéni legjobbja, de még a pocsék QB-helyzetben lévő Browns színeiben is lepipálta számokban a Jaguars jelenlegi rosterén lévő tight endjeit. Bár sokan kételkednek abban, hogy az a bizonyos 2015-ös idény csak egyszeri alkalom volt, semmit nem veszthet a Jaguars, ha végül leszerződteti őt a 2017-es szezonra, növelve Blake Bortles lehetséges célpontjainak a számát.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!