Connect with us

Hír

Ha Gisele azt mondja, akkor az valószínűleg úgy is van

Nagyjából két hónappal azután, hogy Gisele Bundchen megszólalása után – hogy férjének agyrázkódása volt a szezonban -, végre megszólalt Brady is az ügyben, habár az ESPN-nek elég jól sikerült elrejtenie az interjút az oldalán. A Patriots irányítója pedig nem tagadta felesége állításait, habár nyilván nem mondta ki, hogy volt olyan agyrázkódása 2016-ban, amit nem riportáltak.

 

 

Ő minden nap ott van velem. Együtt megyünk lefeküdni, egy ágyban alszunk minden éjjel. Tudja, mikor fáj valamim. Tudja, mikor vagyok fáradt. Tudja, mikor ütnek meg, hiszen mindig együtt megyünk haza. De azt is tudja, hogyan vigyázok magamra. Nagyon aggódó és nagyon szerető feleség.

 

Szóval ha Gisele azt mondja, Tomnak agyrázkódása volt, akkor valószínűleg az úgy is van. Érdekes módon az ESPN E:60 interjújában ez a megszólalás így is arra utal, hogy bizony volt agyrázkódása az irányítónak. És akkor az érdekes kérdés az lenne, hogy mikor szenvedte ezt el, mikor jött rá, hogy agyrázkódása van és kinek – és kinek nem – mondta ezt el.

 

Korábban Brady ügynöke, Don Yee mondta, hogy a játékost “nem diagnosztizálták agyrázkódással”, ami elég nyilvánvaló, de persze azt nem tudjuk meg belőle, hogy volt-e neki. És valószínűleg sosem tudjuk meg. Mint ahogy sok mást sem…

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!