Connect with us

Hír

Hughes már nagyon várja az új DC-t

Jerry Hughes, a Bills remek pass rushere Rex Ryan érkezéséig top formában játszott. 2013-ban és 2014-ben is 10-10 sacket szerzett, mellé volt 99 tackle-je és öt fumble-je, nem véletlen, hogy kapott egy 5 éves, 45 millió dolláros szerződést. Azonban jött Ryan, az ő fura rendszere, így az utóbbi két szezonban mindössze 11 zsákolást mutatott be – összesen. Nem csoda, hogy már nagyon várja a munkát a korábbi DC Sean McDermot vezetőedzővel és az új DC Leslie Frazierrel:

 

A tavalyi szezonom nem volt jó, sérült volt a combhajlítóm. Szerettem volna minél hamarabb megkezdeni az offseasont, hogy magam mögött hagyjak mindent és olyan magas szinten játsszak, ahogy csak tudok. Ráadásul itt az új edzői gárda: ég és föld az előzőhöz képest. Elképesztő, mennyire odafigyelnek a részletekre már az első naptól kezdve.

 

 

Hughes vélhetően visszatér eredeti posztjához és defensive end lesz Frazier 4-3-as rendszerében. Ezzel együtt vélhetően visszatér a korábbi remek formája is, ugyanis nem csak a sackek-, de a generált nyomásgyakorlások száma is csökkent Rex Ryan alatt: míg 2013-ban és 2014-ben 38 QB hitet tudott felmutatni 22 negatív yardos szereléssel, addig az utóbbi két évben 23-16.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások