Connect with us

Hír

Igazolások, eltiltások, sérülések – kezdődik a szezon

Lassan elkezdődnek az edzőtáborok, így folyamatosan jönnek a hírek a játékosokról: van, akit eltiltanak, van, aki megsérül és van, akit leigazolnak.

 

 

Utóbbi kategóriába tartozik a 36 éves Luke McCown, akit a Dallas Cowboys igazolt le egy évre. Az irányító 2004-ben negyedik körös pickje volt a Brownsnak, karrierje során 62 meccsen játszott, 10-szer volt kezdő öt különböző csapatban, ezeken két győzelem mellett nyolc vereség jött össze. Utoljára 2015-ben lépett pályára. Eddig a Saints csereirányítója volt, de a csapat kivágta, miután leigazolták Chase Danielt.

 

Szintén Cowboysos hír, hogy miközben arra várnak, hogy eltiltja-e a liga Ezekiel Elliottot, időközben a defensive end Damontre Moore kapott egy két meccses eltiltást a ligától. Játszhat majd az előszezon meccseken és edzhet is, de az első két alapszakasz meccset ki kell majd hagynia.

 

 

Az Eaglesból kivágott első körös bust linebacker/defensive end Marcus Smith-t – akiről itt írtunk – leigazolta a Seattle Seahawks.

 

Ha már Seahawks: a csapat elcserélte a linebacker Kevin Pierre-Louist a Chiefsnek, cserébe DJ Alexanderért. Előbbi 4. körös pick volt 2014-ben, de három év alatt csak egyszer volt kezdő és mindössze 43 tackle-je van. Utóbbinak – akit 2015-ben az 5. körben választottak ki – szintén csak egy kezdő meccse van két év alatt 29 tackle mellett, viszont Pro Bowler speciális egység játékos lett tavaly.

 

A Bills DT Marcell Dareus combhajlító sérülést szenvedett az edzésen. Nem tudni, mennyire súlyos, nem kizárt, hogy csak pár edzést kell kihagynia, minden esetre aggasztó, tavaly csak 8 meccsen lépett pályára (igaz, abból négyen eltiltott volt).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!