Connect with us

Hír

Jackson: tudtuk, hogy naggyá tesszük a Raiderst

A 2014-es draft legnagyobb nyertese kétség kívül a Raiders. Az első körben ledraftolták a liga talán jelenlegi legjobb pass Rusherét Khalil Mack személyében (aki hamarosan a liga legjobban kereső védője lesz), a második körben érkezett Derek Carr, aki akár egy-két éven belül is lazán top10-es irányító lehet (és az NFL történetének legnagyobb szerződését kapta meg már most), míg a harmadik körös guard, Gabe Jackson egy top guarddá nőtte ki magát (a Raiders idén tette a 3. legjobban fizetetté a ligában). Utóbbi a SiriusXM Blitznek mesélt arról, hogy mindig is érezték, hogy ők hárman fordulópontot jelentenek majd a Raidersnek:

 

Nem tudtuk, hogy mikor fog bekövetkezni, de emlékszek rá, hogy újonc évemben én, Khalil és DC folyamatosan arról beszéltünk, hogy hogyan fogjuk megváltoztatni itt a dolgokat.

 

 

A Raiders 4-12-volt 2013-ban (Carrék draftolása előtt), és 3-13-as 2014-ben. Azonban 2015-ben jött egy elég biztató 7-9-es szezon, majd 12-4 tavaly, ami könnyedén lehetett volna jobb is, ha Carr nem sérül meg a szezon végét (nélküle esélye sem volt a csapatnak a rájátszásban).  2002 óta a tavalyi volt az első pozitív mérlege a csapatnak, idén pedig már kontenderként beszél róluk mindenki.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!