Connect with us

Hír

Jamie Collins könyörög, hogy safetyt játszhasson

Jamie Collins egy remek és sokoldalú játékos, bár ezzel aligha mondtunk újat bárkinek. Egyértelműen a Browns védelmének vezére lehet, ugyanakkor a sokoldalúságát kihasználva egyelőre kérdés, hogy hol. Collins ugyanis könyörög az új védőkoordinátornak, Gregg Williamsnek, hogy hadd játsszon safety poszton a védelemben.

 

 

Könyörög nekem, hogy tegyem be safetynek, hát én ilyet még nem láttam, zseniális. Nem mondom, hogy ott nem tudna nagyszerű teljesítményt nyújtani, hiszen minden adottsága megvan hozzá, elképesztően intelligensen játszik, illetve remek képzést kapott a Patriotsnál töltött idők során. Azonban ha már más poszton játszana, akkor inkább defensive end legyen mint safety. Vagy ki tudja, lehet egyszer berakom oda, csak a poén kedvéért, lássuk mennyire sokoldalú valójában.

 

Collins az egyetemen safety poszton (is) játszott, szóval egyáltalán nem meglepő a kérése, de Williams elképzeléseibe egy sorral előrébb jobban érvényesülhet. A Ramstől érkező védőguru egy, a Kosokéhoz hasonló védelmet szeretne összerakni, amihez kezdenek gyűlni az alapanyagok. A védőfal hasonlóan brutális lehet mint korábbi csapatánál, telis tele fiatal játékosokkal és egy veteránnal Desmond Bryant személyében, ahogy a linebacker sor is elég jól néz ki papíron. Egyedül a secondary lesz problémás, de hát Róma sem egy nap alatt épült fel.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások