Connect with us

Hír

Jefferson szerint a Ravens sémája nagyon illik hozzá

Az offseason egyik legjobb igazolása, Tony Jefferson Baltimore-ba szerződtetése volt. Weddle tavaly tartást adott a secondary-nek, most pedig Jefferson érkezésével a legjobbak is lehetnek. Ezzel a rutinos veterán visszakerülhet free safety szerepbe, Arizonából érkező társa pedig elláthatja a strong safety szerepet. A Ravens sémája amúgy is fekszik Jeffersonnak, amiről ő is hasonlóan vélekedik.

 

 

Rengeteg videót és anyagot néztem meg személyesen Game Passon, mielőtt meghoztam a döntésem. Úgy éreztem ez a védelem illik a leginkább hozzám. Szeretek ütni, a fizikai játékot. Szerintem ebben a közegben és kultúrában nagyszerű helyem lesz. Izgatott voltam mikor végre személyesen is hallhattam a sémát az edzőktől és láthattam a minicampben, hogy mi is lesz idén.

 

Jefferson egy korábbi interjúban azt is nyilatkozta, hogy Maddenben felpróbálta az összes szóba jövő csapat nevét és a Ravens illett hozzá a legjobban. Szintén nagyon nyomos érv, de talán ez volt a hangsúlyos döntésében. A Ravens rendszerében komplex feladatokat kell ellátnia, de ez maradéktalanul mehet neki, ugyanis tavaly Arizonában is megmutatta sokoldalúságát. Sok szakértő szerint egyértelműen lejátszott csapattársát, a sokoldalúságáról méltán híres Tyrann Mathieu-t is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!