Connect with us

Hír

Jennings: McCarthy fogja vissza a Packerst a sikerektől

Greg Jennings amilyen kedvelt játékos volt Green Bay-ben, azóta csak a saját szobrát döntögeti a Packers szurkolók szemében. Már több alkalommal kritizálja korábbi csapatának valamelyik tagját, most McCarthy, a Packers főedzője volt a soron. Viszont ezt a nézetét lehet mások is osztják.

 

 

Amikor bajnok lettem a Green Bay-jel, lehengerlő védelmünk volt, ám a bajnoki cím után egy lépést hátrált a tavalyi formájához képes, azóta pedig néha képtelenek megtartani a vezetést. Csakhogy ez nem a védelem, hanem Mike McCarthy hibája. McCarthy semmilyen tüzet nem lobbant fel a játékosaiban, csak tutyimutyi módjára áll és nézi ahogy megverik a csapatát. Nézzétek meg a Patriotsot, ott ha megvan a vezetés, nem azt látod senki arcán, hogy már elkönyvelték a győzelmet, hanem csak még inkább a torkodnak akarnak esni. A Packersben nincs meg ez, és ez az edző felelőssége. A Packersé a liga egyik legjobb irányítója, de amíg a liga egyik legrosszabb főedzője vezeti a csapatot, addig álom lesz az újabb bajnoki cím.

– mondta Jennings az Undisputed egyik adásában.

 

Kemény szavak ezek, de már a szurkolók kis csoportja is betalálta McCarthyt a csapat “sikertelensége” miatt. Jelenleg 5-6-os mérleggel bír a Super Bowl győzelem óta a rájátszásban, Jennings pedig nem mással példálózott a leolvadás kapcsán, mint a 2014-es NFC döntővel, ahol 16-0-ás vezetésről sikerült kikapnia a Packersnek percek alatt. Továbbá McCarthy azon lépését sem érti, hogy még mindig ragaszkodik Dom Capershez, a csapat védőkoordinátorához, mikor állítása szerint szemmel láthatóan haldoklik a csapat védelme évek óta.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!