Connect with us

Hír

Johnny Football több csapattal is tárgyalt a visszatérésről

Hiába, repül az idő! Johnny Manzielt utoljára 2015-ben láttuk focipályán, azóta a liga közelébe sem került a balhékkal teletűzdelt irányító. Ám szerinte van fény az alagút végén, hiszen több csapattal is tárgyalt a lehetséges visszatéréséről, ráadásul ő is gőzerővel készül, ha netán a semmiből kapna egy hívást, akkor jó formában álljon a csapat rendelkezésére.

 

 

Tudom, hogy milyen szituba kevertem magam az utóbbi években, tisztában vagyok vele, hogy elszúrtam. Számos alkalommal visszatekintek a múltba, hogy mennyi de mennyi olyan dolgot csináltam amit nem kellett volna, és hogy mennyi mindenről maradtam le emiatt. A foci az életem, ebben vagyok egyedül jó, és nagyon rossz nézni a különböző edzőtáborokat mikor én is ott lehetnék, ha nem szúrom el. De ami történt, megtörtént, most azon vagyok, hogy ezeket feledtetve visszatérjek a ligába. Nagyon régóta edzek magamtól, hogyha jönne az a bizonyos telefonhívás, akkor azonnal készen álljak a bevetésre. Nagyon remélem, hogy végül lesz ilyen csapat, és megmutathatom milyen játékos vagyok valójában!

 

A pletykák szerint a csapatok is kezdenek puhatolózni nála, noha ez még nem jelent semmit. Márciusban volt az a bizonyos reggeli Sean Paytonnal, ami beindított egy pletykacunamit, de végül nem lett belőle semmi. Ugyanakkor állítólag még mindig kapósabb az ő neve a csapatok között, mint Colin Kaepernické.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!