Connect with us

Hír

Két komolyabb igazolás is volt a héten

A New Orleans Saintsnél komolyan gondolják, hogy ha már a védelem pocsék, akkor a támadósort a lehető legjobbra csinálják. Drew Bres elé a támadófalba így elhozták Orlando Franklint egy évre.

 

Franklin második körös volt a Broncosnál 2011-ben és a liga egyik legjobb guardja volt akkor, amikor 2015-ben öt évre aláírt a Chargershez. Ott azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így kivágták a 29 éves játékost, aki most a Saints amúgy sem gyenge támadófalát segítheti ki. Ahol a sérülések miatt (Terron Armstead, LT) el is kél a segítség, Franklin pedig szükség esetén tackle-t is tud játszani.

 

 

A Tennessee Titans pedig a 31 éves linebacker Erik Waldent igazolta le, aki tavaly 11 sacket szerzett a Coltsban, de ezidáig nem kellett senkinek (mondjuk nem meglepő, hisz a 11 sackes szezont leszámítva összecsen csak 22-t szerzett egész karrierje során). A Titans elég jól állt pass rusherekből, hisz Derrick Morgan és Brian Orakpó egy top páros a ligában, mögöttük pedig ott van a tavaly második körös Kevin Dodd is, de végül is pass rusherből soha sem elég.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!