Connect with us

Hír

Landry még a szezon előtt szeretne új szerződést

A 2014-es elkapó class a valaha volt egyik legjobbja. Az első körből Mike Evans és Odell Beckham jr. a liga krémjébe tartozik, de Sammy Watkins, Brandin Cooks vagy Kelvin Benjamin is produkált már első köröshöz méltó teljesítményt, igaz nem állandósítva. Emiatt sokan megfeledkeznek Jarvis Landryről, akit a második körben hozott el a Dolphins, és egymaga változtatta meg a Dolphins támadójátékát.

 

 

A kétszeres Pro Bowler elkapó zsinórban második szezonját zárta 1000 yard fölött, emellett futásoknál és visszahordásoknál is fel-feltűnik, igazi jolly joker Ryan Tannehill fegyverarzenáljából. Ám mivel csak második körös volt, idén lép szerződésének utolsó évébe, legkésőbb jövő márciusra tehát meg kell fizetni szolgálatait. Landry azonban szeretne már ezen a nyáron szerződést kapni, mert szezon közben nem szeretne ezzel foglalkozni, és a játékra koncentrálna.

 

Miami az a hely, amire lassan már otthonomként tekintek, és hiszem, hogy ez az a hely, ahol én élni akarom az életem, és ahová tartozom. Emiatt természetesen szeretném, ha sikerülne hosszabbítani a Dolphinsszal, de tudom, hogy ez hosszú procedúra, így egy ideig türelmes vagyok. Viszont már jeleztem feléjük, hogy amint elkezdődik a szezon, onnantól én semmi másra nem fókuszálok, csak az előttünk álló idényre, a célom ugyanis a Super Bowl részvétel. Nem a pénz a hátráltató tényező, nem akarok én történelmi szerződést kapni, biztos vagyok benne, hogy a teljesítményem alapján pont olyan összeget kapok, amit megérdemlek. Sok családtagom van, akik számítanak rám.

 

Bár Landry állítólag nem zárkózik el a franchise tagtől jövőre, a Dolphinsnak talán jobb lenne idén tető alá hoznia az üzletet, és hosszabbítani Landryvel. Jövő márciusban ugyanis Nuk Hopkins és Sammy Watkins is szabadügynök lesz, és bár Landry nem egy gigaszerződést akar, azért csak a szeme előtt lebeghet, hogy a riválisainak milyen kontraktust tesznek az orruk alá.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!